Analitikai és laboratóriumi készülékek forgalmazása és szervizelése

Két és fél évtizedes tevékenységünk eredményeként társaságunk az analitikai készülékek és az ásványolaj termékek minőségvizsgálatára szolgáló berendezések magyarországi piacán egyaránt vezető pozícióra tett szert. A legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelő készülékeket forgalmazunk, és biztosítjuk, hogy az adott területen piacvezető gyártók termékei minél nagyobb körben ismertek legyenek a hazai felhasználók körében.


Tovább...

FIBROS

A QICPIC szálak és rostok alapos vizsgálatának hathatós eszközének bizonyult. A már többször bizonyított RODOS száraz diszpergáló után Sympatec kifejlesztette a FIBROS szál diszpergálót.

tovább...

SkyScan 1272


1272 w samplechanger 740pxNagyfelbontású asztali röntgen micro-CT, újszerű architektúrával, amelyben mind a mintatartó mind a röntgenkamera mozgathatóak, ezzel a képfelbontás, minta elhelyezés, szkennelési sebesség és mérési áteresztőképesség példa nélküli kombinációját valósítva meg.

tovább...

 

Bruker bemutatja az XRD és XRF készülékek új ECO™ sorozatát

S8-TIGER-ECO 7.16Bruker bejelentette a röntgenfluoreszcenciás, röntgendiffraktometriás és kémiai egykristály-difraktometriás ECO™ sorozatának a piacra dobását.

Bővebben...

Netzsch Academy

opt shutterstock 230250043-webinar-testbild-quadrat smallNetzsch Akadémia weboldal Új!

Bővebben...

Go to top