PAC logo

A Phase Technology új JFA-70Xi üzemanyag-elemzője a világ első és egyetlen olyan eszköze, amely három alapvető vizsgálatot végez egyetlen készüléken belül; fagyáspont, viszkozitás és sűrűség mérést. A JFA-70Xi egy új, oldalra szerelt automata mintavételi portot tartalmaz, így már nincs szükség manuális pipettára.

A JFA teljesen öntisztító, nincs szükség oldószerekre. Időt és kellemetlenséget takarít meg a tisztításban, kerülve a mintacsésze károsodásának veszélyét. Az ASTM frissítette a D1655 jet fuel specifikációját, amely tartalmazza a Phase Technology ASTM D7945-öt, amit a JFA-70Xi üzemanyag-elemzőben használnak.

A JFA-70Xi teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D5972 (IP 435), ASTM D2386 (IP 16/ISO 3013).

 

 

A fagyáspont, a viszkozitás és a sűrűség három kritikus mérést jelent a jet fuel számára. A fagypont befolyásolja az üzemanyag szivattyúzhatóságát alacsony hőmérsékleten repülés közben. A viszkozitás hatással van a szivattyúzásra az üzemi hőmérséklet tartományon belül. A viszkozitás azért fontos, mert befolyásolja a üzemanyagcseppecskék méretét és a sugárhajtású motorok befecskendezését. Ugyancsak hatással van a üzemanyag-ellátó rendszer és az üzemanyag-szivattyú nyomására. A sűrűség az a szükséges mérés, amelyet a légi járművek súlyterhelési számításaiban használnak.

 

Munkafolyamat optimalizálás:

- gyors sebesség,

- fejlett viszkozitási képesség,

- sugárhajtómű-üzemanyag tanusításhoz jóváhagyott,

- automata mintabevitel,

- teljesen öntisztító, nincs szükség oldószerre,

- nincs külső hűtő,

- nincs törhető üvegeszköz,

- kiváló pontosság,

- mentés egy gombnyomással,

- optimalizált minőségellenőrzés.

További információk...

 

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework