PAC logo

A CID 510 származtatott cetánszám analizátor egyedülálló technológiát képvisel, amely bizonyítja a legjobb pontosságot a piacon a dízelolaj, a biodízel, a FAME, a HVO, a BTL és a GTL származtatott cetánszámának meghatározásához. Ez egy kompakt, könnyen használható és teljesen automatizált elemző, amely kiváló befektetési megtérülést kínál és megfelel a mai biztonsági követelményeknek.

A származtatott cetánszám (DCN) pontos elemzése fontos a dízel és biodízel üzemanyag-keverők és finomítók számára az üzemanyag-konzisztencia és minőség fenntartása érdekében. A meglévő technológiák, mint például a CFR Engine és a CVCC módszerek nem felelnek meg a jelenlegi piaci követelményeknek a magas beruházási és működési költségeikkel, a bonyolult üzemeltetéssel és gyenge rendszerteljesítménnyel.

A CID 510 tökéletesen korrelál az ASTM D613, az EN 16715, az ISO 5165, az IP 41 és az IP 615 szabványokkal. Az ASTM D7668 szabadalmaztatott vizsgálati módszert szabványosan hagyják jóvá és hivatalosan szerepel a dízel specifikációban: az ASTM D975, ASTM D6751, ASTM D7467 és EN 590.


Előnyök:

A legjobb pontosság és tökéletes korreláció az ASTM D613-as szabvánnyal

- az ASTM / EI Inter Laboratory Study bizonyított teljesítménye (20 mintát tartalmazott)

- a precíziós (r & R) érték meghaladja a CFR motor és más CVCC eszközökét

- a Cross Method Reproducibility (Rxy) sokkal jobb, mint a többi CVCC alternatíva

- a Cetane ID 510 kiváló korrelációja a CFR motor átlagos értékével

- A kalibrálás ugyanazon primer referencia üzemanyagokra épül, mint a CFR motor ASTM D613

- Hosszú távú kalibrálási stabilitás, nincs szükség gyakori kalibrálásra

 

További információk...

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework