PAC logo

Az olaj-, gáz- és szuperkritikus folyadékok esetében a ViscoLab PVT pontos, gyors és megbízható viszkozitási méréseket biztosít. Nagynyomású környezetben az értékes minták korrekt elemzése olyannyira kritikus, mint amekkora kihívást jelent. A ViscoLab PVT favoritnak számít a nagynyomású viszkozitás elemzésben. Ez a nagynyomású viszkoziméter 20.000 psi-ig (max. 30.000 psi-ig) speciális nyomáson működik, és -5 ° C és 185 ° C közötti hőmérsékletet biztosít minimális bemelegedési idő mellett.

A ViscoLab PVT higanymentes, biztonságos és költségkímélő, és csak 6 ml mintát igényel. Statisztikai bizonyosságot is nyújt, amely biztosítja, hogy a mintaállapotok stabilak, pontosak és megismételhetők legyenek. A folyadékminták mellett gázokat- és gázkondenzátumokat is mér. A ViscoLab PVT rendkívüli képességei miatt ideális választás a legfontosabb és kihívásokkal teli alkalmazásokhoz.

Ez a nagynyomású viszkoziméter kombinálja a ViscoPro processzort egy Cambridge Viscosity 440 érzékelővel vagy egy 443 érzékelővel. A 440-es szenzor folyamatos működést biztosít 20 000 psi-ig, míg a 443-as érzékelő 30.000 psi-ig működik. A rendszer integrált, újra cirkuláló fürdőt alkalmaz a szűk hőmérsékletszabályozáshoz.

A ViscoLab PVT teljes mértékben megfelel a vezető globális szabványoknak: ASTM D7483 és ASTM D445.


Előnyök:

Könnyen használható és karbantartható

Kis mintaméretre van szüksége - 6 ml minta mérésenként

Beépített digitális nyomásmérő

Tartalmazza az intuitív és könnyen használható VISCO PVT szoftvert, a vizsgálati adatok tárolására és archiválására

Csökkenti a kezelői beavatkozást, mivel a mintakezelés közvetlenül a nyomástartályból vagy a nyomásgenerátorból történik

Higanymentes

 

Továbbfejlesztett funkciók

A folyadékminta mellett gázokat- és gázkondenzátumokat is mér

Nagy pontosság és megbízhatóság szélsőséges üzemi körülmények között (akár 20 000 psi-ig és 185 ° C-ig)

Kis ökolábnyom

Elemzési idő 4 óra alatt

 

 További információ...

Go to Top
JSN Epic 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework