Dilatometria / Termomechanikai analízis (DIL/GST)

TMA 402 F1F3 HyperionA -150°C és 1550°C közötti hőmérséklet tartományt lefedő, más NETZSCH készülékekkel is kompatibilis cserélhető kemencék moduláris koncepciója teszi TMA 402 F1/F3 Hyperion® készüléket kimagaslóvá. A mintahordó típusok különösen nagy száma és beállítási lehetősége jellemző a készülékre.

További információk...

gst 420 pc small1

GST 420 PC a német kerámia szövetség (Deutschen Keramischen Gesellschaft) mázas porcelán feszültségvizsgálati előírásainak megfelelő mérőkészülék.

További információk...

dil 402 e small1

DIL 402 E dilatométer az optikai pirométer és a grafit kemence segítségével akár 2400°C vagy 2800°C hőmérsékletig fűthető. A nagy hőmérsékletállóságú mintákat üvegkarbon mintatartókban, inert körülmények között vagy vákuumban lehet tanulmányozni. A hőelemek 2000°C hőmérsékletig alkalmazhatóak.

További információk...

dilatometer-expedis classic smallAz új DIL 402 Expedis Classic egy robusztus, egyszerűen használható, „all-in-one” műszer. A DIL Expedis sorozat összes készülékében a forradalmian új NanoEye mérőcella működik; a mérési tartomány és pontosság új dimenzióival.

További információk...