micro CT

Nagy kiterjedésű tárgyak belső mikroszerkezetének, valamint kis tárgyak szubmikron felbontású roncsolásmentes szkennelése és 3D rekonstrukciója. Ez a multiskálás nanotomográf egyedi lehetőségeket kínál az olaj- és gázipari feltárásból származó anyagok, kompozit anyagok, Li akkumulátorok, üzemanyagcellák, elektronikai szerelvények 3D képalkotásában és pontos modellezésében.

Skyscan 1272-nagyfelbontású asztali microCT

Újszerű architektúra, ahol mind a mintatartó mind a röntgenkamera egyaránt mozgathatóak, ezáltal a képfelbontás, minta elhelyezés, szkennelési sebesség és mérési áteresztőképesség példa nélküli kombinációja valósul meg.

további információk...

BRUKER röntgendiffrakciós portfóliója az anyagvizsgálatnak, a különféle kristályos vagy nem kristályos anyagok, porok, szilárd minták, vékonyfilmek vagy folyadékok minőségi elemzésének széles röntgenszórási technikáját átöleli.

Speciális röntgenanalitikai technika a 3D számítógépes mikrotomográfia: a kórházakból ismert CT szkenneléshez hasonló, de kisebb mintákon, lényegesen megnövelt felbontással végzett elemzés. BRUKER micro-CT termékskálája a minta morfológiájáról készülő 3D képeket adó egyszerű asztali berendezésektől a szub-mikron belső mikroszerkezetről nagy felbontású képeket szolgáltató analizátorokig terjed.