Hődiffuzivitás / Hővezetés (LFA / GHP / HFM / TCT)

LFA 467 Hyper Flash 02 88

Az új LFA 467 HyperFlash készüléket széles hőmérséklet tartomány, nagy minta áteresztés (16 elemes mintaváltó), különösen gyors adatgyűjtés, valamint a minta és a detektor közötti intelligens lencserendszer (ZoomOptics) jellemzi.

További információk...

lfa 427

 Nagy pontosság és reprodukálhatóság, rövid mérési idő, sokféle mintatartó és precízen beállítható atmoszférikus körülmények a teljes, -120°C és 2800°C közötti alkalmazási tartományon. Ezek LFA 427, a kutatás-fejlesztésben használható legjobb LFA rendszer kiemelkedő jellemzői.

További információk...

lfa 457

LFA 457 MicroFlash® két termofizikai jellemző, a termikus diffuzivitás és a vezetőképesség meghatározására készült legmodernebb termék. -125°C és 1100°C közötti hőmérséklet tartományon alkalmazható. Kompakt, vákuum-álló kiépítése, automata mintaváltója és funkcionális szoftvere nagy hatékonyságot garantál a nagy kihívást jelentő anyagvizsgálatok esetén is.

További információk...

ghp

GHP 456 Titan® használatakor egyedülálló megbízhatósággal és pontossággal végezhető el a szigetelő anyagok termikus vezetőképességének meghatározása.

További információk...

hfm 436

HFM 436 Lambda hőáramlásmérővel a nagyméretű, lapos szigetelő anyagok termikus vezetőképessége vizsgálható fix vagy beállítható grádiensű hőmérsékleten. A beépített – vagy csatlakoztatott külső – számítógép, rövid kompenzációs idő után, precíz mérési adatokat nyújt.

További információk...

tctTCT 426 a forró vezeték módszere szerint működik, és kifejezetten tűzálló anyagok vizsgálatára készült. A mérési kereszt és párhuzamos vezeték, a T(R) módszer alkalmazására szolgál. TCT 426 nélkülözhetetlen az ipari égető kemencék hatékony energia felhasználása tervezésekor.

További információk...