Hődiffuzivitás / Hővezetés (LFA / GHP / HFM / TCT)

HFM 436 Lambda hőáramlásmérővel a nagyméretű, lapos szigetelő anyagok termikus vezetőképessége vizsgálható fix vagy beállítható grádiensű hőmérsékleten. A beépített – vagy csatlakoztatott külső – számítógép, rövid kompenzációs idő után, precíz mérési adatokat nyújt.

tovább...

LFA 467 Hyper Flash 02 88

Az új LFA 467 HyperFlash készüléket széles hőmérséklet tartomány, nagy minta áteresztés (16 elemes mintaváltó), különösen gyors adatgyűjtés, valamint a minta és a detektor közötti intelligens lencserendszer (ZoomOptics) jellemzi.

További információk...

lfa 427

 Nagy pontosság és reprodukálhatóság, rövid mérési idő, sokféle mintatartó és precízen beállítható atmoszférikus körülmények a teljes, -120°C és 2800°C közötti alkalmazási tartományon. Ezek LFA 427, a kutatás-fejlesztésben használható legjobb LFA rendszer kiemelkedő jellemzői.

További információk...

lfa 457

LFA 457 MicroFlash® két termofizikai jellemző, a termikus diffuzivitás és a vezetőképesség meghatározására készült legmodernebb termék. -125°C és 1100°C közötti hőmérséklet tartományon alkalmazható. Kompakt, vákuum-álló kiépítése, automata mintaváltója és funkcionális szoftvere nagy hatékonyságot garantál a nagy kihívást jelentő anyagvizsgálatok esetén is.

További információk...

ghp

GHP 456 Titan® használatakor egyedülálló megbízhatósággal és pontossággal végezhető el a szigetelő anyagok termikus vezetőképességének meghatározása.

További információk...