Röntgenspektrometria

Energiadiszperzív röntgenspektrométer, különböző típusú minták széntől uránig történő elemzéséhez. Az S2 PUMA energiadiszperzív röntgenfluoreszcenciás készülék mindent nyújt, amire szüksége van a mintákban található elemek méréséhez és ellenőrzéséhez, függetlenül az iparágtól vagy környezettől, amelyben dolgozik. Az S2 PUMA kiemelkedő erőssége a technika által lefedett elemek széles tartománya, a nagyon könnyű elemektől, mint például a szén (C), egészen az olyan nehéz elemekig, mint az urán (U).

további információk...

Ásványolajipari energiadiszperzív röntgenspektrométer

Az S2 POLAR megfelel a kénelemzés összes követelményének, gázolajtól nyersolajig. Ez magában foglalja a magasabb kén szintek folyamatos processz vezérlését a finomítókban, valamint a szabvány szerinti ultraalacsony kéntartalom meghatározását a végtermékekben. Az S2 POLAR megfelel az olyan nemzetközi kén szabványoknak mint az ASTM D7220, D4294 és az ISO 13032.
Több elem egyidejű mérésére is alkalmas, beleértve a klórt és a foszfort is. Az S2 POLAR az ASTM D6481 és az ASTM D7751 szabvány szerint kenőolajokban lévő adalékanyagok szabványos elemzésére is alkalmas, amely az Mg, P, S, Cl, Ca, Zn és Mo elemeket tartalmazza.

további információk...