Röntgenspektrometria

s2-puma 800pxÚj energia-diszperzív röntgenspektrométer, különböző minták széntől uránig történő elemzéséhez.

Ásványolajipari energiadiszperzív röntgenspektrométer

Az S2 POLAR megfelel a kénelemzés összes követelményének, gázolajtól nyersolajig. Ez magában foglalja a magasabb kén szintek folyamatos processz vezérlését a finomítókban, valamint a szabvány szerinti ultraalacsony kéntartalom meghatározását a végtermékekben. Az S2 POLAR megfelel az olyan nemzetközi kén szabványoknak mint az ASTM D7220, D4294 és az ISO 13032.
Több elem egyidejű mérésére is alkalmas, beleértve a klórt és a foszfort is. Az S2 POLAR az ASTM D6481 és az ASTM D7751 szabvány szerint kenőolajokban lévő adalékanyagok szabványos elemzésére is alkalmas, amely az Mg, P, S, Cl, Ca, Zn és Mo elemeket tartalmazza.

Bővebben...

S8 TigerA BRUKER hullámhosszdiszperzív röntgen spektrométerek egyedülálló pontosságukról, megbízhatóságukról ismertek. Minden olyan ipari alkalmazásnál, ahol a siker alapfeltétele ez a két tulajdonság, S8 TIGER berendezés a legjobb választás.

 

további információk...

s8lion1S8 LION hullámhossz-diszperzív röntgenspektrométer a cement-, ásvány- és bányaipari alkalmazásokhoz javasolt leggyorsabb elemanalitikai készülék.

további információk...