Az elemző munka pontossága, megbízhatósága, a mérési eredmények reprodukálhatósága elsősorban az analizátorok minőségi jellemzőitől függ, de hiába a legjobb analizátor, ha annak kalibrálása vagy verifikálása pontatlan. Az MBH referencia anyagok a műszeres analitika elengedhetetlen kiegészítői. Kérésére segítünk választani a szilárd, mindenekelőtt fém minták elemzéséhez, valamint a folyadék spektroszkópiai mérésekhez készült több száz, műbizonylattal ellátott analitikai standard közül.

MBH Analytical Limited több, mint 30 éve forgalmaz spektrokémiai analízisre szolgáló referencia anyagokat, és az MBH által gyártott, szállított anyagok világszerte megtalálhatóak a metallurgiai és analitikai laborokban. Alapítása óta MBH a világ legnagyobb szállítói közé növekedett, és folyamatosan segíti az ipari felhasználókat a modern minőségi rendszerek és a készülék kalibráció követelményeinek teljesítésében.

MBH teljes katalógusában 800 saját gyártású szilárd és forgács formájú anyag szerepel, a világ számos gyártójának sok-sok egyéb anyagával együtt. Külön, rendszeresen aktualizált katalógusban találhatóak a saját MBH gyártású termékek, és az érdeklődők így a legújabb információhoz juthatnak az MBH műbizonylatolt (CFR) referencia anyagairól. A folyadék spektroszkópiának rendelt külön katalógusban az ICP és ICM-MS készülékekhez használatos vízes és organo-metallikus referencia oldatok, üvegáru és tartozékok szerepelnek.

Katalógusok