mbh logo

MBH Analytical Ltd.

Az elemző munka pontossága, megbízhatósága, a mérési eredmények reprodukálhatósága elsősorban az analizátorok minőségi jellemzőitől függ, de hiába a legjobb analizátor, ha annak kalibrálása vagy verifikálása pontatlan. Az MBH referencia anyagok a műszeres analitika elengedhetetlen kiegészítői. Kérésére segítünk választani a szilárd, mindenekelőtt fém minták elemzéséhez, valamint a folyadék spektroszkópiai mérésekhez készült több száz, műbizonylattal ellátott analitikai standard közül.

MBH Analytical Limited több, mint 30 éve forgalmaz spektrokémiai analízisre szolgáló referencia anyagokat, és az MBH által gyártott, szállított anyagok világszerte megtalálhatóak a metallurgiai és analitikai laborokban. Alapítása óta MBH a világ legnagyobb szállítói közé növekedett, és folyamatosan segíti az ipari felhasználókat a modern minőségi rendszerek és a készülék kalibráció követelményeinek teljesítésében.

MBH teljes katalógusában 800 saját gyártású szilárd és forgács formájú anyag szerepel, a világ számos gyártójának sok-sok egyéb anyagával együtt. Külön, rendszeresen aktualizált katalógusban találhatóak a saját MBH gyártású termékek, és az érdeklődők így a legújabb információhoz juthatnak az MBH műbizonylatolt (CFR) referencia anyagairól. A folyadék spektroszkópiának rendelt külön katalógusban az ICP és ICM-MS készülékekhez használatos vízes és organo-metallikus referencia oldatok, üvegáru és tartozékok szerepelnek.

MBH Own Product catalogue

MBH saját termék katalógusa a kizárólag MBH által gyártott anyagokat mutatja be. Bár a termékek a teljes katalógusban is megtalálhatóak, a saját termék katalógus rendszeres újbóli kiadása gyakoribb aktualizálást és naprakész információ elérését lehetővé.

MBH saját termék katalógus

Liquids catalogue

Az MBH címkéjű vízes oldatokat és olaj alapú sztenderdeket a VHG laborok gyártják, az organo-metallikus sztenderdek CONOSTAN termékek, és mindegyikről a folyadék katalógusban olvashatunk. Itt találhatóak még a Meinhard üvegáru, perisztaltikus szivattyú tömlők, viszkoziméterek és viszkozimetriai sztenderdek. A katalógus egyetlen egér kattintással elérhető, vagy egyedi igény esetén nyomtatott formában is elküldjük.

Folyadék katalógus

Main reference materials catalogue (Full catalogue)

A teljes katalógus különféle szállítók, köztük MBH referencia anyagainak széles skáláját tartalmazza.

Teljes katalógus

Go to top