Analitikai és laboratóriumi készülékek forgalmazása és szervizelése

Uncategorised

Austro-Lab Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1989-ben szerviz vállalkozásként alakult. Számos jelentős készülékgyártó ismerte fel ugyanis, hogy magyarországi forgalmának növelése csak gyors, rugalmas és megbízható szerviz háttér mellett lehetséges, és ehhez helyben kell szolgáltatót találnia. A külföldi cégek megbízása alapján az eladott készülékeket Austro-Lab Kft. szakemberei helyezték üzembe, és ők látták el a garancia időn belül és azon túl szükségessé vált javításokat, végezték a karbantartást.

Bővebben...Magunkról

Rólunk

Bővebben: Rólunk

Két és fél évtizedes tevékenységünk eredményeként társaságunk az analitikai készülékek és az ásványolaj termékek minőségvizsgálatára szolgáló berendezések magyarországi piacán egyaránt vezető pozícióra tett szert. A legmagasabb műszaki színvonalnak megfelelő készülékeket forgalmazunk, és biztosítjuk, hogy az adott területen piacvezető gyártók termékei minél nagyobb körben ismertek legyenek a hazai felhasználók körében.


Tovább...

{uniform form=2/}

Austro-Lab Kereskedelmi és Szolgáltató kft.
2112 Veresegyház, Budapesti út 1/B  I.5.

Tel.: (06-28) 384-488; (06-28) 384-316
Fax.: (06-28) 384-316

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

1. oldal / 2

Tracer 5i

TRACER 5i displays

FIBROSA QICPIC szálak és rostok alapos vizsgálatának hathatós eszközének bizonyult. A már többször bizonyított RODOS száraz diszpergáló után Sympatec kifejlesztette a FIBROS szál diszpergálót.

tovább...

S8 TIGER Series 2 uj

Bruker bemutatja az XRD és XRF készülékek új ECO™ sorozatát

S8-TIGER-ECO 7.16Bruker bejelentette a röntgenfluoreszcenciás, röntgendiffraktometriás és kémiai egykristály-difraktometriás ECO™ sorozatának a piacra dobását.

Bővebben...

Netzsch applikációk

Polymer App - kleinNetzsch applikációk IOS-re, Android-ra, Windows-ra

Bővebben...

Netzsch Academy

opt shutterstock 230250043-webinar-testbild-quadrat smallNetzsch Akadémia weboldal Új!

Bővebben...

Go to top